Ski-VM Odds - Få de beste oddsene på Ski-VM

Sprint kvinner

Sprint menn

15 km skiathlon kvinner

30 km skiathlon menn

Lagsprint kvinner

Lagsprint menn

10 km kvinner

15 km menn

Stafett kvinner

Stafett menn

30 km kvinner

50 km menn

Kombinert normalbakke / 10 km menn

Kombinert Lagkonkurranse normalbakke / 4 × 5 km menn

Kombinert storbakke / 10 km menn

Kombinert Lagsprint storbakke / 2 × 7,5 km menn

Kombinert normalbakke / 5 km kvinner

Land med flest medaljer

Ski-VM 2021 skal avholdes i den tyske byen Oberstdorf som er kjent for mange som et supert sted å stå på ski på grunn av dens lokasjon ved de bayerske alpene. Faktisk så var Trondheim en av de tre foreslåtte byene for Ski-VM 2021, men Oberstdorf vant med 11 stemmer mot den norske byens 4 stemmer. Samtidig fikk Trondheim muligheten til å avholde VM i 2025. Ski-VM 2021 blir den tredje gangen Oberstdorf er vertsby for Ski-VM.

Dersom alt går for seg som planlagt vil åpningsseremonien holdes 24. februar, og den siste aktiviteten avsluttes 7. mars. Når det er sagt kan vi forvente mindre justeringer etterhvert som arrangementet nærmer seg, og kanskje en utsettelse dersom man ser at det er nødvendig for å avholde et trygt arrangement.

Som alltid vil det være mange ulike grener av ski-sporten å følge med på, og Norge er forventet å stille sterkt i samtlige grener. Grenene langrenn, skihopp og kombinert er delt inn i flere både individuelle- og lagøvelser. Norge stiller med toppidrettsutøvere til disse ulike øvelsene, og har totalt 23 utvalgte utøvere.

Blant de mest kjente norske utøverne som skal konkurrere i Ski-VM 2021 finner vi navn som Therese Johaug, Heidi Weng, Maiken Caspersen Falla, Johannes Høsflot Klæbo, Martin Johnsrud Sundby, og mange flere. Skiløperne som Norge stiller med har fra før et imponerende antall gullmedaljer fra både OL og tidligere VM, og det er ventet at dette tallet skal bli enda høyere etter Ski-VM 2021. Norge har vært den beste nasjonen målt etter medaljerangering hele 11 VM på rad, og vi håper å fortsette seiersrekken.

For oss som liker vintersport er Ski-VM 2021 definitivt noe å se fram til, og nå er det ikke lenge igjen dersom alt går som planlagt. Selv om det kan bli vanskelig å reise til Tyskland for å heie denne gangen, er det ingen tvil om at mange millioner nordmenn vil følge med på TV-skjermene når våre dyktige idrettsutøvere skal kjempe om gull i Ski-VM 2021.