odds på 4. divisjon

4. divisjon

Hver satset har en gang spurt seg mytiske spørsmålet: hvordan fast fotball odds formateres og bygget? Det er en komplisert prosess, og vi bare få det endelige produktet, mens ansatte på betting nettverk trening de mulige ordningene og skape den endelige odde for en bestemt match. Oddsen kan variere fra flere faktorer og en odde er vanligvis et produkt av analyse som dreier deltakende lag. Innsikt i team, skader, taktikk og motivasjon anses å være nøkkelfaktorer for denne prosessen.

Forstå hvordan oddsen er arbeidet svært viktig for hver satset. Du kan lett bli overrasket at online bookmakere vanligvis ikke gi rett odds, fordi det er ingen gevinst for dem i så fall. Online betting tjenester fungerer som et annet firma, som søker å oppnå suksess. Det er 4 odds: divisjon 1, divisjon 2, divisjon 3, divisjon 4. 4. divisjon fotball 2017 var det femte nivået i norsk fotball 2017. Ligaen bestod av 24 avdelinger der hver avdelingsvinner rykket direkte opp til 3. divisjon 2018.

Vi skal se nærmere på det femte nivået, 4. divisjon, og gi deg en oversikt over divisjonens toppscorere og odds på fremtidige oppgjør. Norsk 4. divisjon består av 296 lag som er fordelt på 24 avdelinger. Lagene i hver avdeling er delt inn i forhold til kretser og lokasjon. For eksempel spiller lag fra Aust- og Vest Agder i Avdeling 11 - Agder Fotballkrets. Etter hver sesong er det ett lag fra hver divisjon som rykker opp til 3. divisjon og noen som rykker ned. Under ser du en komplett oversikt over avdelingene, fotballkrets, toppscorer og antall mål (per 21.09.17). Vi skal se nærmere på de mestscorende spillerne i norsk 4. divisjon. I dag er det kompisene Mats Aleksander Tunstad og Aleksander Lenning som kjemper om tittelen. Begge har inntil nylig spilt spiss for Krokelvdalen Idrettslag og er kjent for tøff motstand og hyppige nettkjenninger.

Hallvard Kjønsvik Løseth: Spilleren som ligger på en foreløpig tredjeplass på toppscorerlisten i 4. divisjon er Hallvard Kjønsvik Løseth med 32 nettkjenninger. Han spiller til daglig for KIL/Hemne, et lag som ligger på andreplass i Avdeling 20, kun ett poeng bak serieleder Melhus. Her er det store muligheter for opprykk. Du kan satse penger på seier i helgens kamp mot Kattem og tjene en ekstra slant. NordicBet byr på 3.55 i odds for hjemmeseier til Kattem, 1.52 for borteseier og 4.95 for poengdeling. Forrige oppgjør endte med 11-0 seier over Alvdal hvor kaptein Løseth satt hele 4 baller i nettet.
Videre i divisjon 4, ligatabell og motivasjon er vanligvis den beste måten å forutse resultatet av et spill. Hvis et lag har sikret en tittel, er det svært usannsynlig de vil angripe med all deres makt, spesielt hvis de står overfor et team som har noe å tape. Overraskelser komme oftere at du tror, men bookies er uten hensyn det faktum så du kan skyve i avgrunnen av feil. Underdogs' odds er vanligvis overhyped, som gir deg en fordel, hvis du gjør din egen forskning før.

Det finnes odds på 4. divisjon fotball hos Nordicbet.